Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

webgetters
Wismarstræde 7, 1. tv.
2791 Dragør
CVR nr.: 41946156
Telefon: 20855198
Email: alex@webgetters.dk

Priser

Hos webgetters er alle priserne i danske kroner og angivet ekskl. moms og afgifter. Vi forbeholder os ret til fra dag til dag at ændre i priserneuden forudgående samtykke. Der tages forbehold for trykfejl.

Betaling

webgetters modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, PayPal, MobilePay, Bankoverførsel. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og ekskl. moms. Der tages forbehold for prisfejl.

Levering

webgetters tilstræber at levere hjemmesiden senest 7 dage efter bestillingsskabelonen er udfyldt.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået vedforkert håndtering af produktet/ydelsen. Du skal reklamere i "rimeligtid" efter du har opdaget manglen/fejlen.

Refusion

Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af regnr og kontonr, så det aftalte beløb kan overføres. Disse oplysninger kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektroniskform, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.

Fortrydelsesret

I følge købeloven er der desværre ikke fortrydelsesret på digitale produkter der tages i brug. Men lever produktet ikke op til din forventning, så kontakt os venligst.

Rettigheder

Alle rettigheder til hjemmesiderne tilhører webgetters. Ved køb opnås licens til at benytte det købte produkt som angivet under det pågældende produkt. Din hjemmeside er lavet til dig, og det er ikke tilladt at sælge, videresende, udlåne, give det købte væk eller på anden måde distribuere produktet, hverken privat eller kommercielt.

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os og handle på vores hjemmeside, har vi brug for følgende oplysninger om dig:
Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mailadresse
Oplysning om hvad du har købt

Vi behandler dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb. Behandlingen sker efter reglerne i vores persondatapolitik for webgetters. Heri kan du læse mere om, hvordan dine oplysninger behandles, hvornår de slettes, og hvilke rettigheder du har som registreret.

Klagemuligheder – oversigt og links:

Har du en klage over en hjemmeside købt af os kan der sendes en klage til:
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.
Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mailadresse: alex@webgetters.dk

Få en professionel hjemmeside. Betal først når du er tilfreds.
Betal ikke ekstra for fremtidige rettelser. No cure, no pay.

bestil hjemmeside
kontor dragør

Wismarstræde 7, 1 tv.
2791 Dragør, Danmark.

kontakt os

Du kan fange os på telefon 20 85 51 98. Læg venligst en telefonsvarer, hvis vi er optaget.

send en mail

Kom i kontakt med os på mail support@webgetters.dk. Vi svarer inden 24 timer.

Ved at klikke på "Tillad", accepterer du lagring af cookies på din enhed for at forbedre webstedsnavigation, analysere webstedsbrug og hjælpe med vores markedsføringsindsats. Se vores privatlivspolitik for mere information.